Energique hondenvoeding

Vanaf heden kunt u in onze showroom Energique voeding kopen.

Waarom Energique vleesvoeding?

Verse vleesvoeding voor honden? Dat zal sommigen van u verbazen. Droogvoer en blikvoer voor honden en katten wordt pas sinds de jaren 1960 gegeven. Voor die tijd werd er niets anders gevoerd dan vers rundvlees (pens en orgaanvlees) met groente en oud brood. Honden op de boerderij zorgden zelf voor hun eten; eenden, konijnen, nageboortes van koeien en verse rauwe melk.

Prooien

Een hondemaag is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. De wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waar van nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn.

Nabootsen "prooi"-voeding

Om deze natuurlijke voeding na te bootsen, ontwikkelde Energique een vleesvoeding, waarin alle componenten van een 'prooi' verwerkt zijn.

Zeer hoge voedingswaarde

Energique is een gezonde verse vleesmaaltijd voor honden. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Energique is samengesteld uit diverse sooren vlees, granen en groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen. Energique heeft een hoge voedingswaarde en wordt voor bijna 90% verteerd, waardoor de hond veel minder ontlasting heeft. Energique nr. 4 is speciaal voor honden met huid- en /of darmproblemen.

U kunt deze voeding verkrijgen in dozen van 12 Kg.
Inhoud bestaat uit schijfjes van 100gram die los van elkaar zijn ingevroren.
Dit voer is 18 maanden houdbaar bij -20ºC

Deze voeding kunt u doordat het diepgevroren is alleen verkrijgen in onze showroom.

€ 42,00 / doos van 12Kg
 J&M Tuindecoratie Nijverheidsweg 9 4529 PP Eede 0117-494267 info@jmtuindecoratie.nl www.jmtuindecoratie.nl   Interact Network 2009